Відділ освіти Здолбунівської районної державної адміністрації Вівторок, 19.03.2024, 03:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Результати олімпіад [272]
Оголошення [83]
Вітання [72]
Цікавинки [26]
Про ЗНО [280]
Абітурієнту [43]
Наші досягнення [451]
Події/Дати [51]
Учителям [90]
Актуальні новини [450]
Районні заходи [592]
Новини закладів освіти [22]
НУШ [16]
Новини РМК
Головна » 2010 » Травень » 27 » Зовнішнє незалежне оцінювання – на старті
Зовнішнє незалежне оцінювання – на старті
16:55

2 червня 2010 року розпочинається зовнішнє незалежне оцінювання для тих, хто виявив бажання вступати у вищі навчальні заклади.  Усього в Рівненській області для участі у ЗНО зареєструвалися 12479 чоловік, які проходитимуть тестування у 28 пунктах.

Нагадуємо учасникам ЗНО наступне:

1. Місце розташування пункту тестування, час початку зовнішнього оцінювання  зазначено в запрошенні-перепустці, яке Ви отримали поштовим зв’язком (на адресу, указану під час реєстрації). Не переплутайте адресу, за якою ви повинні з’явитися на тестування!

2. У день тестування необхідно своєчасно прибути до пункту тестування, взявши з собою: документ, на підставі якого зареєструвалися для участі в зовнішньому оцінюванні (паспорт або свідоцтво про народження); сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання; запрошення-перепустку; дві-три капілярні чи гелеві ручки із чорнилом чорного кольору; маленьку прозору пляшку з питною водою (за бажанням).

        Допуск абітурієнтів до пункту тестування закінчується о 10.50. Особи, що запізнилися, до пункту тестування не допускаються.

3. Одягніться так, щоб Ви могли пристосуватися до будь-якої температури в пункті тестування. Не беріть із собою мобільні телефони, інші пристрої для збереження та обробки інформації, тому що Вас зобов’яжуть залишити їх вимкнутими у спеціально відведеному для цього місці. Пам’ятайте, що з метою попередження випадків використання електронних пристроїв під час проведення зовнішнього оцінювання працівники пункту тестування здійснюватимуть запобіжні заходи, застосовуючи при цьому різні технічні засоби.

4.  Без відмітки в сертифікаті про складання тесту з певного предмета результати зовнішнього оцінювання вважаються недійсними.

Із результатами зовнішнього оцінювання Ви зможете ознайомитися на персональній інформаційній сторінці після офіційного оголошення підсумків проведення зовнішнього незалежного оцінювання з кожного предмета.

Після оголошення результатів з усіх предметів самостійно роздрукуйте з персональної інформаційної сторінки інформаційну картку, що є додатком до сертифіката.

Якщо через об’єктивні причини Ви не змогли пройти зовнішнє оцінювання в установлений час, подайте протягом п’яти робочих днів (уключаючи день складання тесту з певного предмета) заяву до регламентної комісії РЦОЯО. До заяви додайте документи, що підтверджують причини, які унеможливили проходження зовнішнього оцінювання у визначені терміни.

Об’єктивними причинами, що дають право на участь у спеціально організованому тестуванні, є:

► участь у міжнародних змаганнях, конкурсах, олімпіадах, які включені до планів офіційних заходів, що проводяться Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури і туризму України, Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту;

► порушення процедури проведення зовнішнього оцінювання, підтверджені рішенням регламентної комісії відповідного РЦОЯО;

► хвороба, що перешкодила участі в тестуванні, підтверджена довідкою відповідного закладу охорони здоров’я;

► смерть рідних по крові або по шлюбу;

► стихійне лихо, пожежа, техногенна катастрофа в день або переддень тестування.

Бажаємо успіхів у проходженні зовнішнього незалежного оцінювання!

Категорія: Про ЗНО | Переглядів: 1282 | Додав: zdosvita | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти у соцмережах
Locations of visitors to this page Locations of visitors to this page
Нормативні документи 2016/2017 навч.рік
Locations of visitors to this page
Корисні посилання






Друзі сайту

Линейки для форума и блога lines.net.uaCopyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz