Відділ освіти Здолбунівської районної державної адміністрації П`ятниця, 29.03.2024, 08:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Результати олімпіад [272]
Оголошення [83]
Вітання [72]
Цікавинки [26]
Про ЗНО [280]
Абітурієнту [43]
Наші досягнення [451]
Події/Дати [51]
Учителям [90]
Актуальні новини [450]
Районні заходи [592]
Новини закладів освіти [22]
НУШ [16]
Новини РМК
Головна » 2019 » Лютий » 22 » Засідання районного методичного об’єднання класних керівників
Засідання районного методичного об’єднання класних керівників
13:06

21 лютого 2019 року на базі Здолбунівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 пройшло засідання районного методичного об’єднання класних керівників на тему «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді засобами інноваційних технологій», в якому взяли участь 24 представники закладів освіти району.

Зустріли учасників районного методичного об’єднання класних керівників з привітанням учні 5-А класу на чолі з класним керівником Сидорук Н.Д. патріотичною постановкою.

Директор школи Рудик Ж. М. ознайомила учасників засідання із традиціями виховної роботи школи, участю закладу у програмі підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа».

  • директора з виховної роботи Бзита І.М. представила для присутніх модель виховної роботи закладу, у своїй презентації закцентувала увагу на концептуальних засадах національно-патріотичного виховання та на основних тенденціях і підходах до виховання громадянина-патріота у школі.

Практична частина районного методичного об’єднання дала можливість учасникам познайомитися із досвідом роботи класних керівників закладу: Петришиної О. В., яка продемонструвала фрагмент виховної години «Що таке національна самосвідомість», Трофімчук І.Ю., що запропонувала для перегляду літературну композицію до Міжнародного дня рідної мови, Жильчук О.І., яка спільно зі своїми вихованцями провела фрагмент виховної години «Будуймо Україну разом».

Під час практичної частини заходу класними керівниками школи було представлено для колег сучасні технології, форми, методи національно-патріотичного виховання дітей та молоді, які вони використовують у своїй педагогічній практиці.

Завершилася робота методичного об’єднання заняттям з елементами тренінгу «Життя – це щастя», яке провела практичний психолог закладу Більчук В. М. Воно було жвавим та продуктивним, під час виконання запропонованих психологом вправ учасники висловлювали свої думки, розповідали про власний досвід виховання школярів.

Класні керівники закладів освіти району подякували організаторам за високий рівень організації заходу, за насичену програму й дружню атмосферу та висловилися за продовження освітньої взаємодії з метою професійного розвитку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Районні заходи | Переглядів: 408 | Додав: sasha130380 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти у соцмережах
Locations of visitors to this page Locations of visitors to this page
Нормативні документи 2016/2017 навч.рік
Locations of visitors to this page
Корисні посилання






Друзі сайту

Линейки для форума и блога lines.net.uaCopyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz