Відділ освіти Здолбунівської районної державної адміністрації П`ятниця, 29.03.2024, 14:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Результати олімпіад [272]
Оголошення [83]
Вітання [72]
Цікавинки [26]
Про ЗНО [280]
Абітурієнту [43]
Наші досягнення [451]
Події/Дати [51]
Учителям [90]
Актуальні новини [450]
Районні заходи [592]
Новини закладів освіти [22]
НУШ [16]
Новини РМК
Головна » 2018 » Травень » 18 » Відбулося засідання обласної Школи професійного зростання соціального педагога
Відбулося засідання обласної Школи професійного зростання соціального педагога
07:23

17 травня 2018 року на базі Здолбунівської ЗОШ І – ІІІ ст. №5 відбулося засідання обласної Школи професійного зростання соціального педагога з теми «Проблема профілактики та подолання професійних стресів у діяльності педагога в умовах реформування освітньої галузі».

У роботі Школи взяли участь 32 соціальних педагоги закладів освіти районів, міст, ОТГ та закладів інтернатного типу.

Із вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Рудик Жанна Миколаївна, а здобувачі освіти - презентували свій заклад через призму проекту «Демократична школа». Із виступом щодо сучасних підходів у соціально-психологічному супроводі освітнього процесу у закладах освіти Здолбунівського району до учасників звернулася Глущук Наталія Олександрівна, завідувач Здолбунівського районного методичного кабінету. Як педагогам адаптуватися до реформ та змін в освіті розкрила Абрамович Тетяна Вікторівна, методист кабінету-центру практичної психології і соціальної роботи.

Учасники Школи разом із ПилипчукГ. В. обговорили особливості діяльності педагогів в умовах сучасних освітніх змін. Узяли участь у методичному вернісажі, який підготували працівники психологічної служби Здолбунівщини: Жакун Т. В., Сидорук О. В., Радіца Л. П., Муртазаєва-Печенюк З. Я., Кравченко О. О. Соціальні педагоги обговорили питання професійного вигорання серед педагогічних працівників, виконали вправу «Місія нездійсненна» з метою розвитку уміння згуртовувати колектив, попрацювали у групах над асоціативним ланцюжком до слова «Робота», виконали арт-терапевтичну методику «Три дерева» для актуалізації внутрішнього стану особистості упродовж навчального тижня та «Автопортрет», із використання техніки роздмухування фарби через трубочку для коктейлю, запустили у посуд із водою «Квітку бажань».

Соціальні педагоги були учасниками педагогічної майстерні «Self-менеджмент» (Ваколюк І. В.) упродовж якої розвивали навички досягнення особистої ефективності. Працюючи у мистецькій майстерні, учасники ознайомилися із методикою використання танців для подолання стресів (Радей О. І.) та розфарбовували гіпсові фігурки під час проведення майстер-класу Баклаєвої О. Г., вчителя трудового навчання.

На завершення засідання Школи було проведено дискусійну залу за темою зустрічі та підведено підсумки. Учасники Школи дякували за позитивно проведений день, ресурсне наповнення та хороший настрій. Усі отримали неоціненний об’єм практичних інноваційних вправ як для власного професійного зростання, так і для роботи із педагогами в умовах реформування освітньої галузі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Районні заходи | Переглядів: 516 | Додав: sasha130380 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти у соцмережах
Locations of visitors to this page Locations of visitors to this page
Нормативні документи 2016/2017 навч.рік
Locations of visitors to this page
Корисні посилання






Друзі сайту

Линейки для форума и блога lines.net.uaCopyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz