Відділ освіти Здолбунівської районної державної адміністрації Четвер, 28.03.2024, 21:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Результати олімпіад [272]
Оголошення [83]
Вітання [72]
Цікавинки [26]
Про ЗНО [280]
Абітурієнту [43]
Наші досягнення [451]
Події/Дати [51]
Учителям [90]
Актуальні новини [450]
Районні заходи [592]
Новини закладів освіти [22]
НУШ [16]
Новини РМК
Головна » 2020 » Серпень » 31 » Відбулося онлайн-засідання колегії відділу освіти Здолбунівської райдержадміністрації
Відбулося онлайн-засідання колегії відділу освіти Здолбунівської райдержадміністрації
11:35

Сьогодні, 31 серпня 2020 року відбулося онлайн-засідання колегії відділу освіти Здолбунівської райдержадміністрації з керівниками закладів дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти району.

Участь у нараді взяли голова Здолбунівської районної ради Олег Дацюк, заступник голови Здолбунівської райдержадміністрації Олександр Іванюк, в.о. начальника відділу освіти Здолбунівської райдержадміністрації Зоя Вітень, працівники районного методичного кабінету та керівники закладів освіти Здолбунівського району.

Помічник лікаря-епідеміолога відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Здолбунівського  районного управління Держпродсподивслужби в Рівненській області Інна МІСЮРА повідомила присутніх Про особливості та  дотримання  санітарно-епідемічних вимог у закладах освіти у період корона вірусної хвороби COVID-19.

Про підсумки роботи освітянської галузі у 2019 – 2020 навчальному році та перспективи розвитку на новий навчальний рік проінформувала учасників в.о. начальника відділу освіти Здолбунівської райдержадміністрації Зоя Вітень. З доповіддю можна ознайомитись ТУТ.

Завідувач Здолбунівського районного методичного кабінету Наталія ГЛУЩУК  ознайомила про особливості науково-методичного супровіду професійного розвитку педагогічних працівників закладів освіти і домінанти, а також про основні вектори змін.

Про стан та перспективи підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів в 2020-2021 навчальному році розповіла методист з дошкільної освіти Здолбунівського районного методичного кабінету Вікторія СІРИК.

 Голова районної ради Профслілки працівників освіти і науки України  Ольга ЄГОРОВА поділилася з присутніми інформацією про сучасні проблеми освітньої галузі та державні гарантії щодо її розвитку, а також роль профспілкових організацій у цьому процесі.

Під час наради кожен мав можливість задати питання та отримати відповідь.

 

Категорія: Актуальні новини | Переглядів: 227 | Додав: mariia5555 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти у соцмережах
Locations of visitors to this page Locations of visitors to this page
Нормативні документи 2016/2017 навч.рік
Locations of visitors to this page
Корисні посилання






Друзі сайту

Линейки для форума и блога lines.net.uaCopyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz