Відділ освіти Здолбунівської районної державної адміністрації П`ятниця, 29.03.2024, 02:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Результати олімпіад [272]
Оголошення [83]
Вітання [72]
Цікавинки [26]
Про ЗНО [280]
Абітурієнту [43]
Наші досягнення [451]
Події/Дати [51]
Учителям [90]
Актуальні новини [450]
Районні заходи [592]
Новини закладів освіти [22]
НУШ [16]
Новини РМК
Головна » 2020 » Лютий » 26 » Результати обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року»
Результати обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року»
14:24

20-21 лютого 2020 року проходив обласний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року», основним завданням якого є розвиток творчого потенціалу вчителя та підвищення його професійної майстерності.

Від нашого району змагалися у професійному конкурсі два педагоги – ХІЛЬЧУК Віктор Борисович, учитель початкових класів Новосілківського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» та ЮШКО Світлана Петрівна, вчитель образотворчого мистецтва Здовбицької ЗОШ І-ІІІ ст.

Двадцять педагогів області, серед яких була і Світлана Петрівна, виборювали звання переможців та лауреатів у п’яти номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта», «Хімія».

Гостинно вітала у своїх стінах конкурсантів та членів журі фінального етапу другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» Млинівська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 3.

Завдання фінального етапу другого туру найбільш яскраво відобразило професійність та майстерність учителів. Це були змагання кращих педагогів області, свято нових приємних вражень, знайомств із колегами.

Під час проведення уроків конкурсанти продемонстрували високу фахову майстерність, проявили здібності у процесі знайомства з новими учнями, шукаючи з ними спільну мову, а також гнучкість у виборі форм та методів співпраці. Педагоги розкрили особисті професійні знахідки, продемонстрували світ своїх захоплень, вміння реалізувати сучасні підходи в освіті, презентували інноваційні форми та методи навчання, перетворюючи їх на виразні засоби педагогічного процесу, спрямовані на створення задоволення в учнів від відчуття гармонії в навчанні та у пізнанні навколишнього світу.

За підсумками змагань ЮШКО Світлана стала лауреатом обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінації «Образотворче мистецтво».

Категорія: Наші досягнення | Переглядів: 263 | Додав: mariia5555 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти у соцмережах
Locations of visitors to this page Locations of visitors to this page
Нормативні документи 2016/2017 навч.рік
Locations of visitors to this page
Корисні посилання






Друзі сайту

Линейки для форума и блога lines.net.uaCopyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz