Відділ освіти Здолбунівської районної державної адміністрації Четвер, 28.03.2024, 10:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Результати олімпіад [272]
Оголошення [83]
Вітання [72]
Цікавинки [26]
Про ЗНО [280]
Абітурієнту [43]
Наші досягнення [451]
Події/Дати [51]
Учителям [90]
Актуальні новини [450]
Районні заходи [592]
Новини закладів освіти [22]
НУШ [16]
Новини РМК
Головна » 2009 » Грудень » 3 » Про деякі аспекти проведення зовнішнього оцінювання з української мови та літератури, математики, історії України
Про деякі аспекти проведення зовнішнього оцінювання з української мови та літератури, математики, історії України
08:41

     У 2010 p., на відміну від попередніх років, зовнішнє оцінювання з української мови та літератури, математики, історії України буде проводитися впродовж кількох сесій. Кожна сесія відбуватиметься в інший день. Так, із української мови та літератури відбудеться три сесії (2,3,4 червня); з математики - дві сесії (14, 15 червня); з історії України - дві сесії (17, 18 червня).

Перехід до багатосесійності зумовлений необхідністю скорочення кількості пунктів тестування. Це дасть можливість удосконалити організацію зовнішнього оцінювання, попередити деякі можливі процедурні порушення під час тестування.

Враховуючи велику кількість звернень, роз′яснюємо, що для кожної сесії тестові завдання будуть різними за змістом, проте однаковими за рівнем складності. Таким чином, абітурієнти, які проходитимуть тестування, знаходитимуться в рівних умовах. На будь-якій сесії діятимуть однакові правила дотримання конфіденційності стосовно змісту тестових завдань. Гарантуємо, що зміст тестів не буде відомий жодному учаснику до початку тестування.

У кожній сесії буде брати участь однакова кількість абітурієнтів. Персональний розподіл учасників зовнішнього оцінювання між сесіями здійснюватиметься в автоматичному режимі з допомогою програмних засобів. Це дасть можливість мінімізувати випадки складання тестів однокласниками, родичами тощо під час однієї сесії, запобігти іншим фактам, що негативно впливають на рівність умов проходження зовнішнього оцінювання, більш ефективно організувати роботу персоналу пунктів тестування.

Інформація про день і час проведення зовнішнього оцінювання з конкретного предмета (дата сесії) буде зазначена в персональних запрошеннях, які надсилатимуться абітурієнтам поштою за адресою, указаною ними під час реєстрації. Ці запрошення також будуть розміщені на персональних сторінках учасників зовнішнього оцінювання. Абітурієнти зможуть активувати свої персональні сторінки на сайті Українського центру оцінювання якості освіти через 4-5 днів після реєстрації.


За матеріалами: УЦОЯО

Категорія: Про ЗНО | Переглядів: 1494 | Додав: zdosvita | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти у соцмережах
Locations of visitors to this page Locations of visitors to this page
Нормативні документи 2016/2017 навч.рік
Locations of visitors to this page
Корисні посилання






Друзі сайту

Линейки для форума и блога lines.net.uaCopyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz